PNL și USR/PLUS vor anunța joi alianța împotriva dictaturii pesediste din Prahova

PNL și USR/PLUS vor anunța joi alianța împotriva dictaturii pesediste din Prahova

PNL și USR cu PLUS, organizațiile din județul Prahova vor anunța mâine într-o conferință de presă comună o chestiune care poate da peste cap toate calculele făcute și chiar pe cele nefăcute până acum în ce privește alegerile locale. Cele trei partide se vor alia la scruitnul din septembrie pentru a susține candidați comuni doar la Consiliul Județean în scopul declarat de a scăpa Prahova de dictatura pesedistă. Mai precis pentru a-l susține pe candidatul liberal, senatorul Iulian Dumitrescu în competiția cu Bogdan Toader, social-democratul actual președinte al Consiliului Județean Prahova.

Date fiind recentele declarații făcute de liderul național USR, Dan Barna cu privire la modul defectuos în care guvernul Orban a gestionat epidemia de Covid în România, s-ar putea pune întrebarea firească dacă nu cumva această strîngere de mâini nu contravine cu ceea ce a spus liderul userist la adresa executivului?

Dar dincolo de asta nu-i chiar nicio problemă. Prahovenii vor fi puși din nou să voteze împotriva a ceva sau cineva. Nu prea au fost niciodată îndemnați să voteze pentru un candidat sau altul.