PSD a rămas fără viceprimar și fără lider de organizație la Ploiești

PSD a rămas fără viceprimar și fără lider de organizație la Ploiești

Social-democrații au rămas fără viceprimar și fără președinte de organizație la Ploiești. Cristian Mihai Ganea a demisionat din funcția de președinte al PSD Ploiești și din calitatea de membru al partidului, urmând ca la alegerile locale din acest an să candideze pentru funcția de primar al Ploieștiului din partea partidului lui Victor Ponta.

”Anunţ astăzi o decizie luată după o dificilă şi lungă analiză. Am acceptat propunerea PRO ROMÂNIA de a candida la funcţia de primar al municipiului Ploieşti!

Nu a fost o alegere uşoară, las în urmă camarazi care au crezut, ca şi mine, că începând cu anul 2020 vom reuşi să facem echipă, pentru a conduce oraşul Ploieşti către progres.

Alegerea mea de a intra într-o nouă familie politică se bazează pe libertatea pe care conducerea PRO ROMÂNIA o acordă membrilor săi.

După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent ancorată în realitate şi de un management coerent.

Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, ajutorarea mediului de afaceri sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid progresist de centru stânga aşa cum este PRO ROMÂNIA.

Mulţumesc echipei Pro România Prahova şi domnului Victor Ponta pentru încrederea acordată!

Și nu în ultimul rând, mulţumesc familiei mele, ploieştenii care m-au susţinut şi mă susţin în tot ceea ce fac!”, a scris Cristian Ganea pe contul său de facebook.