Teodor Meleșcanu, atac dur la Tăriceanu: ”Ai uitat cum ai fost ales...?”

Teodor Meleșcanu, atac dur la Tăriceanu: ”Ai uitat cum ai fost ales...?”

Proaspăt ales președinte al Senatului României, senatorul ALDE Teodor Meleșcanu îl atacă dur pe actualul lider al partidului, Călin Popescu Tăriceanu după ce acesta a anunțat că va sesiza Curtea Constituțională pentru modul în care a fost ales Meleșcanu în fruntea camerei superioare a Parlamentului.

"Cu multă îngrijorare mă uit la declaraţiile publice ale colegului meu de partid domnul Tăriceanu, care îmi reproşează că am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD. Domnia sa a uitat că a fost ales de două ori în funcţia de preşedinte al Senatului României propus şi susţinut de PSD! Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile şi libertăţile individuale.

Azi, doreşte ilegal şi neconstituţional să sancţioneze un ales al poporului, să candideze la o funcţie în Senatul României? Dragă Călin, nu ştiu ce să cred? Ţi-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales şi ce ai declarat? Dacă domnul Tăriceanu atât a învăţat despre democraţie, parlamentarism şi libertatea individuală în ultimii 30 de ani atunci e mai bine că nu mai e la conducerea forului suprem al democraţiei româneşti!", a scris Teodor Meleșcanu pe Facebook.

"Două întrebări aş avea la tine dragă Călin"

"P.S.1: Două întrebări aş avea la tine dragă Călin: care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului şi membrilor ALDE care te-au ales).

P.S.2: În cazul în care acest proiect ar exista şi membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afară partidul din partid?", a mai scris Teodor Meleșcanu.