S-a mai fâsâit un dosar trucat al grupului infracțional de la DNA Ploiești!

S-a mai fâsâit un dosar trucat al grupului infracțional de la DNA Ploiești!

Încă unul dintre dosarele de așa-zisă corupție, inventate de procurorii DNA s-a prăbușit lamentabil. Asta nu înainte de a lăsa urme adânci în cariera unuia dintre cei mai cunoscuți oameni politici din județul Prahova. Despre Adrian Semcu, actual director al societății Hidro Prahova au curs, în urmă cu aproape patru ani, tone de mizerii bazate evident pe informațiile puse la dispoziția media de către grupul infracțional de la DNA. Adrian Semcu a anunțat astăzi, într-o postare pe facebook că dosarul în care a a fost reținut 24 de ore și a făcut arest la domiciliu a fost clasat. Redăm în cele ce urmează integral postarea:

”Direcția Naționala Anticorupție a decis după patru ani să claseze cauza pentru care în 2015 am fost reținut peste 24 de ore în arest la Câmpina și ulterior 7 zile în arest la domiciliu, pentru o presupusă infracțiune de trafic de influență într-un dosar care viza societatea HIDRO PRAHOVA.

După ce în toată această perioadă, asupra mea a planat suspiciunea unei vinovății inventate de către DNA Ploiești, pe baza unui denunț al unui martor cu identitate protejată, în nota specifică anului 2015, vinovăție care de fapt se baza pe nimic, după prejudicii de imagine, ce țin de prestigiul personal, profesional și în special politic, pentru care nimeni nu a plătit, astăzi pot să anunț public că dosarul nr. 478/P/2018, care mă viza și pe mine, a fost CLASAT.

Deci toată agitația din urmă cu 4 ani s-a dovedit a fi practic un obiectiv pe care DNA l-a avut, pentru a adăuga încă un nume pe lista celor care ar fi trebuit să devină vulnerabili”.