Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Trasee deviate la Ploiești de Ziua Armatei

Trasee deviate la Ploiești de Ziua Armatei

Pe  data de 25 octombrie 2021  au  loc  manifestarile prilejuite de  sarbatorirea  “Zilei  Armatei Romaniei”. Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului  public  local.  Intre orele 08:30 – 10:30, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.
Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.
In  locul statiei Coreco Sud, traseul 2 va efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R.
La traseele 1, 30, 32, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Rulmenti Grei, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei. Traseul 444 va avea capat de linie la Bariera Bucuresti.
In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.