Lui Marius Stan îi place mai mult Primăria Galați decât Petrolul Ploiești! Va fi demis de la conducerea clubului ploieștean?

Lui Marius Stan îi place mai mult Primăria Galați decât Petrolul Ploiești! Va fi demis de la conducerea clubului ploieștean?

Marius Stan s-a săturat pesemne de președinția clubului de fotbal Petrolul Ploiești. De vreme ce între finanțatorul echipei, compania Veolia și clubul de fotbal există un parteneriat ce exclude orice fel de implicare politică, intenția lui Mariu Stan de a candida pentru un nou mandat la Primăria Galați nu prea poate fi interpretată altfel. E greu de presupus că președintele Petrolului n-a cunoscut prevederile acestuia.

Într-un comunicat de presă, conducerea Veolia România solicită demiterea lui Marius Stan de la conducerea clubului Petrolul Ploiești. Citiți în continuare comunicatul integral al companiei finanțatoare:

”Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului FC Petrolul Ploiești după aflarea din surse media a informației că acesta și-a lansat candidatura pentru obținerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi.

Această situație este în conflict direct cu valorile și misiunea Veolia, care este apolitică, și încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017.

Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploiești și-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală și să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play și apolitic.

Onestitatea, responsabilitatea, solidaritatea, respectul, formează baza performanței pe care o așteptăm și o susținem din partea unui Președinte și a clubului pe care îl reprezintă.

De aceea, Partenerul finanțator a solicitat în regim de urgență întrunirea AGA a FC Petrolul Ploiești pentru revocarea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului și stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat.

Partenerul Finanțator continuă astfel misiunea adoptată, de a consolida încrederea în bunele practici, în etică și corectitudine pentru FC Petrolul Ploiești”.