Stiai ca avem un club de darts in Prahova? Ai aici toate detaliile despre acesta!

A.S.C. Wolf Darts Club Ploiești, singurul club sportiv din Prahova afiliat la Federația Română de Darts, organizează Liga Județeană de Darts Prahova. La startul competiției Ligii 1, s-au înscris 8 jucători din Ploiești. Această ediție, va avea patru minisezoane, cu pauză de o saptămână între ele, pauză în care se pot înscrie jucători noi. Meciurile și clasamentul ligii sunt afișate atât pe pagina de facebook a clubului fb.com/wolfdartsclub, cât și pe pagina Federației Române de Darts la adresa http://federatiedarts.ro/ligajudetelor.html?s=14&se=1 . La finalul ediției, primii 4 jucători din clasament, vor participa la Finala Ligii Naționale, câștigătorul acestei competiții având un loc asigurat în Echipa Națională a României!

A.S.C. Wolf Darts Club Ploiești a fost fondat în ianuarie 2018 și a reprezentat pentru prima oară orașul nostru la cel mai important festival de Darts din sud-estul Europei ( Romanian Darts Festival ), reușind să se prezinte cu o echipă de șapte jucători și două jucătoare.

În acest an competițional, clubul are înscriși patru jucători și o jucătoare în Campionatul Național, iar în curând va deschide Academia de Darts Ploiești pentru copiii cu vârste cuprinse între 12-18 ani. „Dartsul este un sport de familie! Este distractiv, relaxant și educativ! Așteptăm cât mai mulți ploieșteni, băieți și fete, domni și doamne, să vină alături de noi și să-și descopere pasiunea pentru darts.” a declarat președintele fondator al clubului W.D.C . Ploiești, Vlad Petre.