Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu Ploiești în perioada 7-13 februarie

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu Ploiești în perioada 7-13 februarie

În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să urmăriți o comedie scrisă de Ray Cooney, autor englez considerat a fi „maestrul farselor”, într-o montare în premieră, ce vă va purta în Londra zilelor noastre, într-o seară de iarnă în care viața obișnuită a unui contabil se transformă în mod neașteptat, după ce, în urma unei încurcături, devine posesorul unei serviete plină cu bani. În sala Teatrului de Animație, își vor face apariția, rând pe rând, personaje dintr-o lume aparte, într-o pledoarie plină de candoare pentru lectură, și un erou din poveștile scrise de Ion Creangă, care a încântat copilăria multor generații.

            „Bani gratis” - sâmbătă, 12 februarie, și duminică, 13 februarie, ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vor avea loc primele reprezentații ale celei mai recente producții a secției Dramă, spectacolul „Bani gratis”, de Ray Cooney, regia artistică și traducerea Ioan Coman, scenografia Ionuț Vișan. Henry Perkins, un contabil de vârstă mijlocie, se întoarce acasă cu metroul, așteptând cu nerăbdare cina de ziua lui, la care el și sotia sa și-au invitat vechii prieteni, pe Vic și Betty Johnson. Ceea ce părea a fi o zi normală se schimbă brusc, după ce Henry, în metrou, ia din greșeala o altă servietă, în care descoperă o sumă fabuloasă de bani, fapt ce va determina un șir de situații neprevăzute și amuzante, pe măsura ce noi personaje își fac apariția și află de acest câștig neașteptat.

            „Domnul Nostoc și cabana cărților” - vineri, 11 februarie, ora 18.00, sala Teatrului de Animație. Domnul Nostoc și domnișoara Filomene au adus cu ei dintr-o călătorie pe planeta SaturLună niște sâmburi aparte, datorită cărora locuitorii din Orașul Surprizelor vor avea ocazia să descopere cărțile. Totul merge cum nu se poate mai bine, până când își face apariția domnul „Zice-da”, un personaj dornic să perturbe armonia. 

            „Dănilă Prepeleac” - duminică, 13 februarie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație.  Povestea lui Dănila Prepeleac, ale cărei origini se află în folclorul românesc, prezintă, într-o manieră plină de umor, rolul experienței în viața omului și transformarea personajului, dintr-un om nechibzuit și sărac cu duhul, într-unul priceput, ingenios și descurcăreț.