În Ploiești se reiau spectacolele cu public în sală

În Ploiești se reiau spectacolele cu public în sală

Filarmonica ”Paul Constantinescu” și Teatrul ”Toma Caragiu” vor relua săptămâna aceasta spectacolele cu public în sală. Evenimentele se vor desfășura după cum urmează:

Filarmonica ”Paul Constantinescu”

Uvertura „Ruinele Atenei", op. 113 de L. van Beethoven deschide programul concertului simfonic de joi, 6 mai 2021, de la Filarmonica. Începând cu ora 19.00 veți mai putea audia Concertul în Do major, WoO 5, pentru vioară și orchestră de L. van Beethoven,  Fantezia de Concert pe teme Rusești, op. 33, pentru vioară și orchestră  de N. Rimsky-Korsakov și Simfonia nr. 103, în Mi bemol major de J. Haydn. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice ploieștene se va afla Cristian Spătaru, iar solist este violonistul Ondin Brezeanu.

Concertul se va desfășura CU public. Biletele, în valoare de 25 lei (acces general) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/.../concert-simfonic-6.../

Biletele virtuale, pentru vizionarea on-line a evenimentului, sunt disponibile aici: https://virtualconcerthall.ro/.../bilet-virtual.../

Detalii și rezervări: +40 734 335 067

Teatrul ”Toma Caragiu”

 „Ti amo, Maria!”, joi si vineri, 6 - 7 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Sandro, despartit de Maria in urma unor incompatibilitati, incearca sa ii recastige inima, insa viciile survenite in urma pierderii fiintei dragi il fac pe acesta sa actioneze cu impulsivitate. Regia: Eusebiu Mihail Tudoroiu; Distributia: Dana Vulc, Karl Baker, Madalina Cobzaru, Razvan Baltaretu.

„Casatoria”, sambata si duminica, 8 – 9 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. O tanara rusoaica burgheza, dornica sa se marite, este nevoita sa-si aleaga alesul dintre mai multi pretendenti, care mai de care mai caraghiosi, insa iubirea nu pare sa fie motivul pentru care acestia o doresc pe fata. Regia: Alexandru Mazgareanu; Distributia: cu: Theodora Sandu, Ionut Visan, Bogdan Farcas, Clara Flores, Paul Chiributa, Ilie Galea, Alin Teglas, Oxana Moravec.

„Peter Pan”, vineri, 7 mai, de la ora 18:00 si duminica, 9 mai, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Peter Pan si simpatica zana Clopotica calatoresc prin tinuturi nemaivazute pentru a-l opri pe temutul pirat, Capitanul Hook. Regia: Cristian Mitescu; Distributia: Daniel Burcea, Lacramioara Bradoschi, Lucian Orbean, Paul Niculae, Ana Maria Orbean, Lizica Sterea, Ioana Rosu, Nelu Neagoe.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.