Gabriel Croitoru în concert la Filarmonica din Ploiești! Îl puteți urmări exclusiv online pe Virtual Concert Hall

Gabriel Croitoru în concert la Filarmonica din Ploiești! Îl puteți urmări exclusiv online pe Virtual Concert Hall

Concertele cu public ale Filarmonicii "Paul Constantinescu" au fost suspendate, în această perioadă, în conformitate cu Hotărârea nr. 27/03.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Evenimentele vor putea fi urmărite online, pe platforma Virtual Concert Hall, unde vă așteptăm atât cu concerte live cât și cu înregistrări ale celor mai frumoase spectacole desfășurate de-a lungul timpului.

Orchestra simfonică ploieșteană, avându-l la pupitrul dirijoral pe Bogdan Vodă și solist pe violonistul Gabriel Croitoru, vă așteaptă joi, 8 aprilie 2021, de la ora 19.00, la un nou concert de excepție, eveniment care va putea fi urmărit exclusiv pe Virtual Concert Hall. Programul cuprinde Serenada pentru orchestră de coarde, op. 20, de E. Elgar, Concertul în Do major, Hob. VIIa:1 pentru vioară și orchestră, de J. Haydn și Simfonia nr. 29 în La major, K.V. 201, de W. A. Mozart.

Biletele virtuale, pentru a putea urmări integral reprezentanția pot fi achiziționate de aici: https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-simfonic-8-aprilie-2021-stagiunea-68/