Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 15-21 februarie

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 15-21 februarie

Saptamana aceasta, va invitam sa vizionati doua spectacole de comedie care au in prim plan pregatirile de nunta a doua tinere ce au aspiratii diferite, dar care impartasec un scop similar, o viata petrecuta impreuna cu sotul ideal. Iar cei mici se pot bucura de doua reprezentatii cu talc despre indrazneala de a visa.
„Cuscrii din Tirana”, 19 si 20 februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Parintii Lizei, oameni cu o situatie financiara privilegiata, vor sa-si marite fata cu un sot bun si instarit, insa aceasta soseste acasa cu un tanar student intalnit la Londra, plin de surprize neasteptate. Regia: Dragos Campan; Distributia: Cristina Moldoveanu, Ilie Galea, Theodora Sandu, Otilia Patrascu, Adrian Ancuta, Iuliu Galea, Dragos Campan, Karl Baker, Ioana Farcas.
„Casatoria”, duminica, 21 Februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Agafia Tihonovna, fiica unui negustor bogat, este decisa sa-si caute un sot, insa pretendentii, care mai de care mai caraghiosi, nu sunt atat de interesati de fata pe cat sunt de averea ei. Regia: Alexandru Mazgareanu; Distributia: Theodora Sandu, Ionut Visan, Bogdan Farcas, Clara Flores, Paul Chiributa, Ilie Galea, Alin Teglas, Oxana Moravec.
„Amnarul Fermecat”, duminica, 21 februarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Un tanar soldat, increzator in sine si neinfricat, are indrazneala de a-si urma dorintele si a obtine tot ceea ce-si doreste. Regia: Cristian Pepino; Distributia: Catalin Radulescu, Lacramioara Bradoschi, Lucian Orbean, Paul Niculae, Lizica Sterea, Diana Uta, Liana Florescu (voce), Mircea Carlig (voce).
Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.