Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Unele mai vechi de 80 de ani, rețelele de gaze din Ploiești necesită reabilitare

Unele mai vechi de 80 de ani, rețelele de gaze din Ploiești necesită reabilitare

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că se vor demara lucrări de reabilitare a rețelei de distribuție gaze naturale pe mai multe străzi din oraș, începând cu data de 23 octombrie 2023.
S.C. Engie România S.A - Distrigaz Sud Rețele Agenția Operaționala Lucrări Ploiești, prin constructorul S.C. INSTGAZ S.R.L. Mureș, va începe executarea lucrărilor de "Reabilitare rețea de distribuție a gazelor naturale pe străzile: Nicolae Titulescu, Veniamin Costache, Nicopole, Intrare Căminelor, Agricultori, Daciei, Clemenței, Afinelor, Arcului , Alexandru Odobescu, B-dul Republicii, strada Luminii cu conducte și instalații de racordare MP din PE 100SDR11".
Rețeaua de distribuție care va fi reabilitată are o vechime cuprinsă între 26 până la 83 ani, conductele fiind puse în funcțiune începând cu anul 1940 până în anul 1996.
Valoarea lucrărilor amintite este de 6967936,86 lei, conform autorizației de construire, iar durata de execuție a acestora este de 9 săptămâni.
Municipalitatea ploieșteană mulțumește cetățenilor pentru înțelegerea manifestată față de disconfortul cauzat de lucrările amintite, care vor permite modernizarea infrastructurii de distribuție gaze naturale pe străzile menționate și care vor conduce la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru ploieștenii din aceste zone.