Iar e război între Volosevici și Ganea! Și iar e gunoiul neridicat în Ploiești!

Iar e război între Volosevici și Ganea! Și iar e gunoiul neridicat în Ploiești!

Pentru a treia oară Asociația de Dezvoltare Intercomunitara „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” amână şedinţa în care trebuie discutată rezilierea contractului cu Rosal pentru ridicarea deşeurilor menajere de la populaţie.

„ Este inacceptabil ceea ce se întâmplă acum. După cum se observă în oraş, Rosal nu a mai ridicat deşeurile menajere de la platformele gospodăreşti şi de la case de vreo două săptămâni, deşi în cadrul A.D.I. s-a votat majorarea tarifului la salubritate pentru cetăţeni. Vă reamintesc ca eu am votat împotriva acestei majorări, conform mandatului pe care l-am primit de la Consiliul Local.

NU înţeleg de ce se amână această discuţie de reziliere a contractului cu Rosal şi ce negocieri se mai poarta acum?

Ploieştenii s-au săturat să suporte mizeria şi mirosurile deşeurilor menajere neridicate de ROSAL. În contextul pandemic pe care îl traversăm acest lucru este cu atât mai periculos pentru sănătatea cetăţenilor.

Solicit ca această şedinţă să se desfăşoare cât mai curând, iar eu voi vota pentru rezilierea contractului cu Rosal, conform mandatului pe care l-am primit de la Consiliul Local”, a declarat primarul Andrei Volosevici.