Chef Catalin Scarlatescu iti dezvaluie secretul celor mai bune sarmale de Craciun?

De Sărbători poți găti și tu ca un chef. Trebuie doar să ai răbdare și să citești sfaturile celor care au adunat tone de experiență în bucătărie. Pentru că tot se apropie Crăciunul, iar preparatul de bază pentru această sărbătore sunt sarmalele, vă prezentăm în cele ce urmează câteva sfaturi venite direct de la chef Cătălin Scărlătescu. După ani întregi de explorat şi încercat diverse îmbunătăţiri la reţeta tradiţională pentru sarmale, Chef Cătălin Scărlătescu, a descoperit secretul care face sarmalele să fie extrem de gustoase. Mai exact, pentru a da savoare sărmăluţelor e musai să le fierbi timp de mai bine de patru ore.

“Începem prin a toca ceapa mărunt, după care o călim până prinde o culoare uşor aurie şi o lăsăm puţin la răcit. Apoi o amestecăm cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper. Între timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată. Împăturim cu grijă conţinutul. După ce am terminat de făcut sarmalele, tocăm varza murată şi o amestecăm cu bulion. Ulterior, aşază un strat de varză, peste care adăugă câteva foi de dafin, după care aşeză în mijloc o bucată generoasă de afumătură şi pune un strat de sarmale. Repetă cu un strat de varză şi unul de sarmale până când oala se va umple. Adăugă apă şi un pic de ulei, după care bagă-le la cuptor”, a spus chef Scărlătescu.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

cauta pe faptdivers.ro

Aboneaza-te la newsletter!

 

Sustine faptdivers.ro!

Badge Advertoriale.eu

 

traduce pe faptdivers.ro

Cele mai noi stiri pe faptdivers.ro

Ploieștenii sunt pe cale să fie furați de administrația Dobre. Asta se va întâmpla odată cu creșterea nivelului taxelor și impozitelor locale, solicitată de primarul orașului, libe...
Uvertura „Alfonso și Estrella” - Franz Schubert, Concertul în Mi bemol major, op. 91, pentru două clarinete și orchestră - Franz Krommer și Suita în Mi major, op. 79, „From the Mid...
In perioada 15 – 16 octombrie, intre orele 23.00 – 03.00, APA NOVA Ploiesti va asigura alimentarea cu apa potabila la presiune scazuta in cartierul Sud (strazile Mihai Eminescu, Fa...
Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat s-a întâlnit astăzi, în Berlin, cu Peter Altmaier, ministrul federal al Economiei şi Energiei. Discu...
Dialogul pe care ministrul Mediului de Afaceri român l-a purtat cu ministrul croat al Economiei Darko Horvat s-a concentrat pe prioritățile comune ale Președinției Consiliului UE, ...

Copyright © 2018 Stiri online - www.faptdivers.ro. Toate drepturile rezervate. Made by MANCOS . Powered by Joomla!

KANGEN apa vietii - apa alcalina, apa ionizata, apa antioxidantaBDOBC - Imaginea ta este afacerea noastraINCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!Distribuitor autorizat dresuri Fiore si lenjerie intimaColectare, triere, reparare, stocaj si livrare paleti de ocazieUnic importator parfumuri ROXANNE si XCEEDBia Sun Studio - Studio profesional de bronzare, remodelare corporala   si masaj din PloiestiBia Sun Club - Noi aducem soarele in viata ta! - Salon de bronzareEUROSUN MANAGEMENT & CONSULTINGINFOMEDIU - Revista de mediu si ecologieReporter Economic